Help mee!

Het goede werk bij wildlife conservation projecten kan natuurlijk niet gedaan worden zonder donateurs, sponsors en vrijwilligers. Via World of Wildlife kan je het Limbe Wildlife Centre op verschillende manieren steunen.

Geef een gift of word donateur
Je kunt helpen door middel van een eenmalige gift of een maandelijkse donatie. World of Wildlife zorgt ervoor dat jouw donatie goed bij het Limbe Wildlife Centre terecht komt. Tevens houden wij al onze donateurs middels een nieuwsbrief op de hoogte over de vorderingen per project en hoe het gaat met de dieren. Zo weet je hoe jouw gift of donatie wordt besteed.

Geef eenmalig
Word donateur

Steun met materiaal

World of Wildlife wil ook graag materiele steun bieden. Veel materialen voor de opvang en (medische) verzorging van de apen en andere dieren zijn in Kameroen moeilijk verkrijgbaar of erg duur. Door regelmatig contact met het Limbe Wildlife Centre weten wij precies wat zij nodig hebben. Via de link hieronder zie je de meest actuele en noodzakelijk benodigde materialen.

Steun met materiaal

Word vrijwilliger

Steun door je in te zetten als vrijwilliger. Hier vanuit Nederland via World of Wildlife. Maar vrijwilligerswerk bij het Limbe Wildlife Centre in Kameroen is echt een onvergetelijke ervaring. Er is altijd veel te doen in het Limbe Wildlife Centre. Meer dan 300 dieren moeten dagelijks eten krijgen en hun verblijven moeten schoongemaakt worden. En nog veel meer. Samen met het management van het project, het team van lokale medewerkers en de groep internationale vrijwilligers werk je mee aan de opvang en verzorging van de dieren.

Vrijwilligerswerk bij het Limbe Wildlife Centre