Verblijfsduur en kosten vrijwilligerswerk

Verblijfsduur

Vrijwilligerswerk in het Limbe Wildlife Centre kun je al vanaf 1 week doen. Maar uiteraard mag je zolang blijven als je wilt. Wil je echt alle afdelingen ervaren hebben en een goed beeld krijgen van het opvangcentrum, dan raden wij aan om minimaal 3 weken tot een maand te gaan. Langer is natuurlijk altijd mogelijk.

Je verblijft gedurende je tijd in Kameroen, samen met alle (internationale) vrijwilligers, in het vrijwilligershuis. Het kan zijn dat je een kamer voor jezelf alleen hebt maar bij veel aanmeldingen deel je je kamer. Tevens is er een gezamenlijke woonkamer, keuken en badkamer.

Er zijn heel veel vrijwilligers die alleen de reis maken, maar met meerderen is natuurlijk altijd een optie. Heb je niemand die met je mee wil, kunnen we altijd kijken of er op dat moment ook nog andere vrijwilligers gaan. Dan kunnen we jullie in contact brengen zodat je samen de reis kunt plannen.

Kosten

De kosten voor het vrijwilligerswerk in het Limbe Wildlife Centre zijn berekend per week en maak je zelf rechtstreeks over naar het Limbe Wildlife Centre. De betalingsgegevens hiervoor krijg je van ons. Je betaalt per week 250 euro. Dit is voor je verblijf in het vrijwilligershuis en daar zit ook een lunch bij. Dit is een traditionele lunch die wordt verzorgd in het opvangcentrum.

Daarnaast heb je nog kosten voor je vliegticket, een visum, vaccinaties en de verblijfskosten.

Misschien ook interessant? ”Hoe bereid ik me voor op vrijwilligerswerk in Kameroen?”