Verblijfsduur en kosten stage

Verblijfsduur

Stage lopen in het Limbe Wildlife Centre kun je al vanaf 1 week. En je mag zolang blijven als je wilt. Wil je echt alle afdelingen ervaren hebben en een goed beeld krijgen van het opvangcentrum, dan raden wij aan om minimaal 3 weken tot een maand te gaan. Langer is natuurlijk altijd mogelijk en afhankelijk van het aantal stage uren wat je moet hebben.

Je verblijft gedurende je tijd in Kameroen, samen met alle (internationale) vrijwilligers, in het vrijwilligershuis. Het kan zijn dat je een kamer voor jezelf alleen hebt maar bij veel aanmeldingen deel je je kamer. Tevens is er een gezamenlijke woonkamer, keuken en badkamer.

Er zijn heel veel stagiaires die alleen de reis maken, maar met meerderen is natuurlijk altijd een optie. Heb je niemand die met je mee wil, kunnen we altijd kijken of er op dat moment ook nog andere vrijwilligers / stagiaires gaan. En dan brengen we jullie in contact zodat je samen de reis kunt plannen.

Kosten

De kosten voor de stage in het Limbe Wildlife Centre zijn berekend per week en maak je zelf rechtstreeks over naar het Limbe Wildlife Centre. De betalingsgegevens hiervoor krijg je van ons. Je betaald per week 250 euro. Dit is voor je verblijf in het vrijwilligershuis en daar zit ook een lunch bij. Dit is een traditionele lunch die word verzorgd in het opvangcentrum.

Daarnaast heb je nog kosten voor je vliegticket, visum, vaccinaties en de verblijfskosten.