Wie zijn wij

World of Wildlife is een Nederlandse non profit organisatie en bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. De contactpersonen van World of Wildlife zijn:

Guido Wassink (Voorzitter):

Ik ben 45 jaar en heb een vrouw en drie kinderen. Naast een carrière in sales en marketing voor een grote Franse bank, heb ik ook het geluk gehad om veel te kunnen reizen. Door mijn reizen zag ik de mooiste dieren op de mooiste plekken. Toen ik als vrijwilliger een aantal maanden bij een beschermingsproject voor zeeschildpadden op Sri Lanka had gewerkt, zag ik dat we vanuit onze westerse maatschappij vaak met een kleine bijdrage grote dingen kunnen bereiken. En zo begon ik in 2008 World of Wildlife.

Ik heb veel respect voor alle mensen die zich daar onder vaak moeilijke omstandigheden met al hun ziel en zaligheid inzetten om de dieren en hun natuurlijke leefomgeving te beschermen. Het is fantastisch dat we met World of Wildlife een (bescheiden) bijdrage kunnen leveren aan dat werk.
Link naar Linkedin profiel van contactpersoon Guido Wassink

Gerben Kroes (Penningmeester):

Ik ben 41 jaar en ben Managing Director bij HI-Systems (onderdeel van PharmaPartners & TSS). Ik heb in mijn woonplaats Breda de studie Accountancy & Finance afgerond. Ik heb altijd affiniteit gehad met dieren en draag via World of Wildlife graag mijn steentje bij aan het beschermen van bedreigde dieren.
Link naar Linkedin profiel van contactpersoon Gerben Kroes

Guillermo Meerding (Secretaris):

Ik ben 43 jaar en ben sales professional. Naast mijn werk run ik met mijn gezin ook een kleinschalige paarden manege in Ossendrecht. Bezig zijn met dieren en mij inzetten voor het beschermen van bedreigde dieren is dan ook een grote passie voor mij.
Link naar Linkedin Profiel contactpersoon Guillermo Meerding

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die interesse hebben om ons fantastische werk voor de apen te ondersteunen, zowel in Nederland als in Kameroen! Ben je geïnteresseerd? Stuur gerust een mail naar info@worldofwildlife.nl of bel naar Guido 06-53935070