Voorbereiding stage

Voordat je vertrekt naar Kameroen om een fantastische beleving te hebben met de apen, zijn er eerst een aantal stappen te nemen:

– We beginnen altijd met een (vrijblijvend) gesprek, dit kan persoonlijk of via Skype. We vertellen je wat je kunt verwachten, beantwoorden al je vragen en je krijgt van ons een informatiepakket. Hierin staat de belangrijkste informatie nogmaals uitgelegd en ook komen de voorbereidingen puntsgewijs aan bod. We willen dat je een duidelijk en eerlijk beeld hebt van wat je te wachten staat. Natuurlijk ontbreken de foto’s en filmpjes niet!!

– Wij nemen ook je stageplan samen door. Dit om te kijken of de opdrachten die je moet doen haalbaar zijn in het opvangcentrum. Het is belangrijk om je opdrachten te vertalen in het Engels. Deze stuur je, samen met alle andere papieren, naar Peggy Motsch (assistent manager van het opvangcentrum) zodat zij ook haar goedkeuring kan geven aan je stageplan. Zij zal degene zijn die je gaat begeleiden tijdens je stageperiode in het Limbe Wildlife Centre.

– Daarna ga je aan de slag. Volg puntsgewijs alle stappen die staan in het informatie pakket. Als je alle informatie hebt verzameld, dan stuur je een mail naar Peggy. Zij stuurt je dan alle papieren die je moet hebben om je visum aan te vragen.

– Als laatste verzamel je alle benodigdheden die je in Kameroen nodig hebt, zoals regenlaarzen, klamboe enz.

Gedurende deze voorbereidingen helpt World of Wildlife je met al je vragen en kun je ons ten alle tijden benaderen voor hulp en onduidelijkheden!