Vrijwilligerswerk

Heb jij altijd al een keer dicht bij een gorilla willen zijn, willen weten hoe chimpansees ruiken en wat de dagelijkse bezigheden zijn van de drils, dan is dit een unieke en fantastische ervaring!!!

Het Limbe Wildlife Centre heeft een vrijwilligersprogramma dat ervoor zorgt dat iedereen die affiniteit heeft met dieren, kan deelnemen aan de dagelijkse activiteiten in het opvangcentrum. Je hebt dus geen ervaring nodig. De minimale leeftijd is 18 jaar als je alleen gaat en 16 jaar onder begeleiding van ouders.

Als vrijwilliger, werk je samen met de staf van het Limbe Wildlife Centre, en zorg je voor de geredde primaten, waaronder gorilla’s, chimpansees, drils, mandrils en bavianen.

Naast de werkzaamheden in het opvangcentrum zijn er nog meer activiteiten die je kunt doen:

– mee naar scholen, met het educatie team, om voorlichting te geven aan kinderen over de apen en hun leefgebied. Dit is echter alleen gedurende het schoolseizoen (van september tot april).
– meekijken met operaties in de dierenkliniek
– het maken van enrichment voor de verschillende apen
– helpen in de giftshop
– meehelpen met het bouwen of opknappen van de verblijven.

Voor meer informatie of een (vrijblijvend) gesprek, mail naar info@worldofwildlife.nl of bel naar Guido 06-53935070 of Marieke (in Kameroen) +237 679349187