Wie zijn wij

World of Wildlife is een Nederlandse non profit organisatie en bestaat uitsluitend uit vrijwilligers. De contactpersonen van World of Wildlife zijn:

Guido Wassink (Voorzitter):
Ik ben 43 jaar en heb een vrouw en drie kinderen. Naast een carrière in sales en marketing voor een grote Franse bank, heb ik in mijn leven ook het geluk gehad om veel te kunnen reizen. Ik heb altijd een grote voorliefde gehad voor dieren in de natuur. Door mijn reizen zag ik de mooiste dieren op de mooiste plekken. Helaas ook daar waar de natuur verdween en dieren het moeilijk hebben. Toen ik als vrijwilliger een aantal maanden bij een beschermingsproject voor zeeschildpadden op Sri Lanka had gewerkt, zag ik dat we vanuit onze westerse maatschappij vaak met een kleine bijdrage grote dingen kunnen bereiken. En zo begon ik in 2008 World of Wildlife. Ik heb zoveel respect voor alle mensen die zich daar onder vaak moeilijke omstandigheden met al hun ziel en zaligheid inzetten om de dieren en hun natuurlijke leefomgeving te beschermen. Het is fantastisch dat we met World of Wildlife een (bescheiden) bijdrage kunnen leveren aan dat werk.

Marieke de Bruijn (Contactpersoon in Kameroen):
Ik ben verpleegkundige van beroep, maar heb al jaren een passie voor reizen en dieren. Ik heb ondertussen al flink wat gereisd en kom sinds 3 jaar in het Limbe Wildlife Centre als vrijwilliger. Mijn fascinatie voor apen is ontstaan toen ik in 2011 in Uganda was en daar oog in oog kwam te staan met de berggorilla’s. Dit was voor mij echt een hoogtepunt in mijn leven. Ik heb al meerdere jaren ervaring met werken voor een stichting en vind het super dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen aan het Limbe Wildlife Centre.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die interesse hebben om ons fantastische werk voor de apen te ondersteunen, zowel in Nederland als in Kameroen!

Stuur een mail naar info@worldofwildlife.nl of bel naar Guido 06-53935070